Ferieaktivitet

HØSTEN 2017

Foto: Dag Bergset Ulvedal

Foto: Dag Bergset Ulvedal

Forandringshuset Grønland, Oslo

Ukesaktivitetene på Forandringshuset Grønland går som vanlig, i tillegg har vi ferieaktivitet:

  • Hip Hop – dans v/Tonje og Shanie fra Subsdans

Tonje og Shanie har begge utdannelse fra Flow Dance Academy – en skole innen urbane dansestiler. Begge underviser ukentlig på danseskoler som Subsdans, KGB og Dansesonen, og er aktive i det norske dansemiljøet. De har stor interesse for hip hop kulturen og har reist til store dansebyer som Paris, New York, Los Angeles og London. De er opptatt av å dele dansegleden og kunnskapen som de har opparbeidet seg.
Workshopen vil gi en introduksjon til hip hop dansen og vil fokusere på grunnsteg, i tillegg til å vise ulike måter å utvikle sin egen dans. Fokuset vil være på hvert individ og hvordan deres kropp vil bevege seg.

  • Musikkstudio og tekstarbeid v/ Mikkel

Youth Empowerment Studio er en møteplass hvor håpefulle ungdommer kan møte, og jobbe tett sammen med profesjonelle aktører innen musikkfeltet. Prosjektet, YE- Studio, består av tre deler: ukentlige workshops i studioet på Forandringshuset Grønland, helge-workshops og konserter. I 2016 var det over 250 unike brukere av ukentlige workshops i studioet. YE-Studio bidrar til at unge som ikke kjenner seg igjen i tradisjonelle musikkuttrykk får et fellesskap og muligheten til å opparbeide seg kunnskap innenfor digital musikk.
Tiltaket blir driftet av aktivitetsleder Mikkel Nyrup Hjelmeland. Han har bakgrunn innen kunstfaglig opplæring i tillegg til flere år som profesjonell utøver innen kunstfeltet.

  • Musikk for alle – musikkaktivitet for barn og unge med spesielle behov. Påmelding til anna.margareth.breivik@kfuk-kfum.no
  • Gratis middag mandag til torsdag kl. 16.00-18.00

Det blir gratis middag for alle som kommer innom mellom kl. 16.00 og 18.00 mandag til torsdag.

Meny:

Mandag 02.10: Grønnsakswok med nudler

Tirsdag 03.10: Fiskeburger

Onsdag 04.10: Pizza

Torsdag 05.10: Tomatsuppe

Forandringshuset Haugesund

Info kommer.

Kontaktperson: Ingvild.svea@kfuk-kfum.no

Forandringshuset Loddefjord, Bergen.

Mer info her>

Kontaktperson: lars.haberg@kfuk-kfum.no