KOBL

Foto: Benjamin Backofen

Foto: Benjamin Backofen

Vi kobler deg med folk som kan det du ønsker å lære deg. Folk som kan hjelpe deg å oppfylle dine drømmer.

Et aktivitetstilbud hvor barn og unge som ønsker å lære noe kobles med dyktige frivillige som ønsker å lære bort det de er gode på. Barn og unge skal få tilgang på den kunnskap og kompetanse som de ønsker –  og få hjelp til å realisere sine drømmer.

Møt opp på et Forandringshus eller send mail og fortell oss hva du ønsker å lære deg. Vi kobler deg med folk som har lyst til å lære det samme som deg og frivillige som kan det du ønsker å lære deg. Vi setter sammen grupper og tar kontakt for å avtale tidspunkt og hyppighet for aktiviteten. Gå gjerne sammen flere og send inn et ønske sammen.

Eksempler på KOBL-aktiviteter

Fire ungdommer har en drøm om å gå Nordmarka på langs, men har hverken kunnskap eller utstyr for å realisere drømmen. KOBL setter de i kontakt med en frivillig som ønsker å være med på å oppfylle deres drøm. De lager en plan for hvordan de skal komme seg til målet og gjennomfører planen sammen.

Fire ungdommer ønsker å lage en kortfilm om Forandringshuset. KOBL setter de i kontakt med en frivillig som kan lære dem å lage film. De lærer hvordan de skal gjøre det og lager filmen selv, eller så er den frivillige med på hele prosessen, også ferdigstillelse av produktet.

Fortell oss hva du ønsker å lære!