Hopp over navigasjon

Mpower - Bli med på lederkurs i høst!

Ungdom
Unge Voksne
Unge Voksne Arbeid
Lederutvikling
 

Mpower er et ledertreningsprogram over tre helger hvor du får kunnskap og forståelse av hvordan samfunnet fungerer og hva du kan gjøre for å ta del og ta ansvar for fellesskapet og samfunnet.

Gjennom programmet får du verktøy for å forvandle din lidenskap til engasjement som skaper et sikrere og mer inkluderende samfunn. Det handler om å gå fra idé til å finne sin motivasjon for et aktivt engasjement.

Mpower går over et halvår i følgende oppsett; Ledertreningsprogrammet bygges opp over tre helger med faglig opplegg, parallelt får hver deltaker tildelt sin egen mentor og hver enkelt deltaker får møter en til en minst tre ganger gjennom ledertreningsløpet. Etter de tre kurshelgene, utfordres deltakerne til å involvere seg i sine lokale Forandringshus i en praksis. En slik frivillig oppgave kan være i ukentlig aktivitet, på helge- og ferietilbud eller å starte opp noe eget.

Forandringshusene på Østlandet arrangerer Mpower for deg som har begynt i 10. klasse og opp til fylte 21 år.

Høstens kurshelger er:

Samling 1 - Mpower me (24. sept - 25. sept)

Samling 2  - Mpower community (15. okt - 16. okt)

Samling 3 - Mpower leadership (5. nov - 6. nov) 


Det er gratis å delta, men du må ha et medlemskap i Forandringshuset som koster 50kr.  Det er et begrenset antall plasser så meld deg på nå!
Faktaboks