Hopp over navigasjon
10.08.2022 10.august 2022 12.08.2022 12.august 2022

Summerjam med tekstlab

Ungdom
Unge Voksne
 

Bli med på summerjam med tekstlab tirsdag 09.august og torsdag 11.august. Se bildet for informasjon om når det er mulig å delta for de ulike gruppene. Her vil vi arrangere workshops, servere mat til deltakere og alt er gratis. Barn og unge kan selv velge hva de vil gjøre – lage sin egen dans, musikk, tekst, bilder eller podcast. Vi har tenkt til å jobbe med identitet og stedstilhørighet som tematikk, og oppfordrer de unge til lage noe som de selv er opptatt av eller steder som betyr noe for dem. De kunstneriske aktivitetene skjer i samspill med veiledere & kunstnere med høy kompetanse og lang erfaring med å jobbe med barn og unge.

Meld deg på i DM på instagram til @forandringhuset_holmlia.


De kunstneriske aktivitetene skjer i samspill med veiledere og kunstnere med høy kompetanse og lang erfaring med å jobbe med barn og unge. 


Årets sommerJAM foregår 20.24.juni på Tøyen og Grønland og på Holmlia fra 8.-12.august. Her vil vi arrangere workshops, servere mat til deltakere og alt er gratis. Barn og unge kan selv velge hva de vil gjøre- lage sin egen dans, musikk, tekst, bilder eller podcast. Vi planlegger å jobbe med identitet og stedstilhørighet som tematikk og vil oppfordre deltakerne til å lage noe som de selv er opptatt av eller steder som betyr noe for dem.

Faktaboks
  • Startdato: 10.august 2022
  • Sluttdato: 12.august 2022
  • Sted: Forandringshuset Holmlia
  • Arrangør: Forandringshuset Søndre medlemsgruppe
  • Lenker:
    Connect 365