Hopp over navigasjon
10.08.2022 10.august 2022 01.07.2025 01.juli 2025

Prosjekt Nettverk

Ungdom
Unge Voksne
 

Prosjekt Nettverk er et flerkulturelt prosjekt der du gjennom å være med på aktiviteter hos oss kan bli kjent med nye mennesker.

Aktivitetene er for alle som er 14-26 år. Prosjekt Nettverk i Drammen består av ulike tilbud. Vi har flere aktivitetsgrupper som møtes for å klatre, lage mat eller game sammen. I tillegg har vi noen ganger enkeltarrangementer der vi for eksempel feirer Eid eller drar på Bowling sammen. Det er også mulig å være frivillig i Prosjekt Nettverk sin ekspertgruppe. Prosjekt Nettverk er også til stede og har aktiviteter i Kombinasjonsklassen på Åssiden VGS og Enslige Mindreårige sitt middagstilbud på mandager.


Dette kan du være med på med Prosjekt Nettverk i Drammen:


Åpen tirsdag fra kl 16:00-19:00

Åpent i lokalene våres hver tirsdag i Øvre Torggate 12. Bare å komme innom!



Aktivitetsgrupper

United Sisters gruppe: Vi har også ulike jentegrupper gjennom året.

Klatre-torsdag: Det blir klatring denne våren. Mer info om tid og påmelding kommer. Det blir da 5 uker med ukentlig klatring hver torsdag kl 18 på Klatreverket i Drammen. Første dagen blir det bli-kjent aktiviteter og gjøre seg kjent med klatresenteret, 2, 3 og 4 gangen blir det leid inn instruktør en av dagene og friklatring, siste dagen blir det klatrekonkurranser med premier for de som vil og felles avslutning med pizza. Du trenger ingen forkunnskaper eller utstyr. Man må kunne være med alle 5 gangene hvis man melder på. 


Bilde: Jenter som klatrer med Prosjekt NettverkBilde: Noen av ungdommene som er med på klatregruppen






Ekspertgruppe:

En ekspertgruppe består av ungdom i målgruppen som har et ekstra engasjement og vil bidra som frivillig. Her kan du være med på å bestemme hva Prosjekt Nettverk skal være i Drammen. Ekspertgruppen består av 8-12 ungdom i målgruppen. Som ekspertgruppemedlem forplikter du deg til å møte på 4 møter i året for planlegging og utvikling av tilbudet. I tillegg er alle i ekspertgruppen i en frivillig-rolle i Prosjekt Nettverk. Det kan for eksempel være som leder for en av aktivitetsgruppene eller som medhjelper på arrangementer. Man må være motivert, utover det kreves ingen forkunnskaper! Vi gir opplæringen som trengs. Man kan få attest på arbeidet og vi stiller gjerne som referanse.

Bilde: Fra pride arrangement i forbindelse med Drammen Pride 2021Bilde: Pride arrangement i forbindelse med Drammen Pride 2021

Prosjekt Nettverk i kombiklassen på Åssiden vgs:

Hver torsdag har vi åpent for kombiklassen på Åssiden vgs. Her er det pizza, Fifa, perling, dansing, brettspill og mer! I tillegg er det muligheter for å melde seg på  eller få mer informasjon om aktiviteter hos Forandringshuset og Prosjekt Nettverk.


Bilde: Guttene klare for fifaturnering.


Prosjekt Nettverk på Drop-In-middag hos Enslige Mindreårige

Siste mandagen i måneden besøker vi enslige mindreårige Drammen kommune på deres middagstilbud. Her blir vi bedre kjent med ungdommene og gir informasjon om våre tilbud.


Tankeviruskurs

Gjennom 2024 skal vi holde Tankeviruskurs! Ta kontakt med Camilla hvis du ønsker å delta eller ønsker mer informasjon: camilla.gustavsen@kfuk-kfum.no.


Enkeltarrangementer

Vi har også enkeltarrangementer innimellom. F.eks. har vi vært å stemt sammen under valget, reist på hytteturer, feiret Eid og jul sammen. Informasjon legges ofte ut på Instagram. Følg oss gjerne der for mer info: @forandringshusetdrammen


Bilde: Prosjekt Nettverk på vei inn til valglokaletBilde: Prosjekt Nettverk på vei inn i valglokalet sammen.



Ta kontakt med Camilla for mer informasjon og påmelding:

Instagram: forandringshusetcamilla 

E-post: camilla.gustavsen@kfuk-kfum.no 

SMS: 94858139


Bilde: Camilla Movik Gustavsen, Prosjektleder Prosjekt Nettverk








Faktaboks
  • Startdato: 10.august 2022
  • Sluttdato: 01.juli 2025
  • Kontakt: camilla.gustavsen@kfuk-kfum.no
  • Arrangør: Forandringshuset Drammen
  • Lenker:
    Connect 365