Hopp over navigasjon
10.08.2022 10.august 2022 01.07.2025 01.juli 2025

Prosjekt Nettverk

Ungdom
Unge Voksne
 

Prosjekt Nettverk er et flerkulturelt prosjekt der du gjennom å være med på aktiviteter hos oss kan bli kjent med nye mennesker.

Aktivitetene er for alle som er 14-26 år. Prosjekt Nettverk i Drammen består av ulike tilbud. Vi har flere aktivitetsgrupper som møtes for å klatre, lage mat eller game sammen. I tillegg har vi noen ganger enkeltarrangementer der vi for eksempel feirer Eid eller drar på Bowling sammen. Det er også mulig å være frivillig i Prosjekt Nettverk sin ekspertgruppe. Prosjekt Nettverk er også til stede og har aktiviteter i Kombinasjonsklassen på Åssiden VGS og Enslige Mindreårige sine tirsdagsmiddager. 


Dette kan du være med på med Prosjekt Nettverk i Drammen:

Aktivitetsgrupper

Vi har aktiviteter i mindre grupper der man samles rundt en felles aktivitet. Deltakerne er ofte i en felles chat på sosiale medier og avtaler nærmere der når de møtes for aktiviteten. Ta derfor kontakt med Camilla hvis du ønsker å være med på noe. Gruppene vi har er:

Pride-gruppe: Åpent for alle både de av oss som er skeive og de av oss som ikke er det. Vi forventer at alle som blir med i denne gruppen bidrar til at gruppen er trygg for alle. Her gjør vi alt fra å perle eller male sammen, ha plakatverksted, dra på utflukter eller arrangere Pride arrangementer i forbindelse med Drammen Pride for Forandringshuset.

Klatregruppe: Her møtes vi for klatring sammen på Klatreverket som ligger på Rundtom. Trenger ingen forkunnskaper eller utstyr. Vi avslutter ofte med en liten klatre-cafe der vi spiser en bolle og får noe drikke. Ofte har dette vært på lørdager fra kl 13-15. 


Bilde: Jenter som klatrer med Prosjekt NettverkBilde: Noen av ungdommene som er med på klatregruppenGaminggruppe: Vi samles for gaming og pizza sammen. Det går ofte i Fifa, bordtennis, biljard og kortspill.

Godset kamper: Vi har godset billetter og ofte mulighet til å dra på kamp med 10 ungdommer når det er hjemmekamp.

Matlagingsgruppe: Vi har det sosialt lager mat sammen og avslutter med et godt måltid. Dette har ofte vært på fredager eller søndager. Det er mulighet for å komme med innspill til matretter og noen ganger har vi hatt en runde der alle får velge en rett fra egen kultur.

Gruppe for ukrainske flyktninger: Her samles vi for ulik aktivitet. Vi har for eksempel laget iskaffe sammen, spilt fifa eller dratt på minigolf. Ofte har vi møttes annenhver tirsdag.


Bilde: Fra pride arrangement i forbindelse med Drammen Pride 2021Bilde: Pride arrangement i forbindelse med Drammen Pride 2021


Ekspertgruppe:

En ekspertgruppe består av ungdom i målgruppen som har et ekstra engasjement og vil bidra som frivillig. Her kan du være med på å bestemme hva Prosjekt Nettverk skal være i Drammen. Ekspertgruppen består av 8-12 ungdom i målgruppen. Som ekspertgruppemedlem forplikter du deg til å møte på 4 møter i året for planlegging og utvikling av tilbudet. I tillegg er alle i ekspertgruppen i en frivillig-rolle i Prosjekt Nettverk. Det kan for eksempel være som leder for en av aktivitetsgruppene eller som medhjelper på arrangementer. Man må være motivert, utover det kreves ingen forkunnskaper! Vi gir opplæringen som trengs. Man kan få attest på arbeidet og vi stiller gjerne som referanse.

Prosjekt Nettverk i kombiklassen på Åssiden vgs:

Hver torsdag har vi åpent for kombiklassen på Åssiden vgs. Her er det pizza, Fifa, perling, dansing, brettspill og mer! I tillegg er det muligheter for å melde seg på  eller få mer informasjon om aktiviteter hos Forandringshuset og Prosjekt Nettverk.


Bilde: Guttene klare for fifaturnering.


Prosjekt Nettverk på tirsdagsmiddagene til Enslige Mindreårige

Siste tirsdagen i måneden besøker vi enslige mindreårige Drammen kommune på deres tirsdagsmiddag. Her blir vi bedre kjent med ungdommene og gir informasjon om våre tilbud.


Enkeltarrangementer

Vi har også enkeltarrangementer innimellom. F.eks. har vi vært å stemt sammen under valget, reist på hytteturer, feiret Eid og jul sammen. Informasjon legges ofte ut på Instagram. Følg oss gjerne der for mer info: @forandringshusetdrammen


Bilde: Prosjekt Nettverk på vei inn til valglokaletBilde: Prosjekt Nettverk på vei inn i valglokalet sammen.


Ta kontakt med Camilla for mer informasjon og påmelding:

Instagram: forandringshusetcamilla 

E-post: camilla.gustavsen@kfuk-kfum.no 

SMS: 94858139


Bilde: Camilla Movik Gustavsen, Prosjektleder Prosjekt NettverkFaktaboks
  • Startdato: 10.august 2022
  • Sluttdato: 01.juli 2025
  • Kontakt: camilla.gustavsen@kfuk-kfum.no
  • Arrangør: Forandringshuset Drammen
  • Lenker:
    Connect 365