Hopp over navigasjon
30.08.2023 30.august 2023 22.11.2024 22.november 2024

Søndre Sound / Studio

Tweens
Ungdom
Unge Voksne
 

Vårt mål er å skape et aktivt og engasjerende fellesskap for alle barn og unge, innen musikkproduksjon, tekstskriving og innspilling. Alle er velkommen, og vi oppfordrer spesielt jenter til å delta og ta aktiv del i våre aktiviteter og prosjekter, slik at vi sammen kan bidra til å skape et mer balansert og mangfoldig kulturliv.

Er du interessert i musikk? Hører du ofte på "beats" og tenker at dette vil du også skape? 
Søndre Sound er et åpent musikktilbud for alle, uavhengig om du har vært i studio før eller ikke, velkommen!
Karin er tilstede mandag, tirsdag og onsdag - fleksible tidspunkt. 

Hvem er dette for?
Søndre Sound er for barn og ungdom opp til 26år.  
Vi ønsker å tilby en inkluderende og støttende miljø for unge som ønsker å utforske og utvikle sine musikalske evner og interesser. Vi ønsker å fremme selvtillit, kreativitet og kunnskap, og gir deltakerne muligheten til å vise frem ferdighetene sine gjennom opptredener og arrangementer.

Hva tilbyr Søndre Sound?
Vi tilpasser opplegg til den enkelte deltakeren. Typisk er det ofte 1-til-1 undervisning eller små grupper, men vi tilbyr også kurs og workshops innenfor musikkproduksjon, podcast, tekstskriving og innspillinger. 
Foreløpig har vi ikke eget studio, men vi samarbeider med Forandringshuset Holmlia, ulike skoler eller andre samarbeidspartnere. Opplegget kan vare i lengre periode, eller i en kortere periode i f.eks. ferier eller lignende.

Hvem står bak dette?
Søndre Sound ble startet i 2023 av Karin Melón. Hun er en uavhengig rapper, produsent og multi-instrumentalist bosatt på Søndre Nordstrand. Hun er en kjent skikkelse i det norske hiphop-miljøet og hadde en cameo i NRK-dokumentaren "Takin Ova - The History of Norwegian Hiphop" (2017) og et intervju i den norske boken "New Hiphop heads" (2018). I tillegg til musikkutdannelse og mange år som utøvende musiker har hun pedagogisk utdannelse og har jobbet som lærer på barne- og ungdomsskole. 

Høres dette spennende ut eller har du spørsmål? Ta kontakt med Karin Melón på e-post: post@sondresound.no eller instagram: Søndre Sound / se link til nettside i "faktaboks" under.  

Faktaboks
  • Startdato: 30.august 2023, kl. 15:00
  • Sluttdato: 22.november 2024, kl. 20:00
  • Sted: Holmlia sentervei 1b, 1255 Oslo
  • Kontakt: post@sondresound.no / instagram: @sondresound
  • Arrangør: Forandringshuset Søndre
  • Lenker:
    Connect 365
    Ekstern nettside