Hopp over navigasjon

GAMLE MUNCH KAFFEBAR

VELKOMMEN TIL GAMLE MUNCH KAFFEBAR!

Gamle Munch kaffebar er din nabolagskafè på Tøyen! 
Dette er kafeen som er tilgjengelig for alle, enten du ønsker å bruke oss som hjemmekontor, nyte en nytraktet kopp kaffe eller møte venner.

Nytt for 2023 er at vi har en intimscene som står til disposisjon for nabolaget. 
Ønsker du å arrangere eksempelvis; quiz kveld, open mic night eller lage en live podcast? Følg denne linken og send inn en forespørsel: https://www.gamlemunch.no/lokalerCATERING

Skal du ha arrangement på Gamle Munch? 

Vi tilbyr catering!
I samarbeid med sosiale entreprenører og lokale venner har vi satt sammen en variert, sesongsbasert og spennende cateringmeny til alle som ønsker å ha arrangement inne på Gamle Munch.

Send oss din forespørsel til gamlemunchkaffebar@kfuk-kfum.no
om prosjektet

Vi er KFUK-KFUM Forandringshuset! Vårt oppdrag er å ta unges engasjement på alvor og skape åpne og trygge fellesskap. Kafeen er et nytt prosjekt der unge får grunnopplæring i å jobbe og drive kafé. Vi er en ideell organisasjon og all inntekt går til å ansette flere unge i Forandringshuset. 

Gamle Munch kaffebar drives sammen med ungdommer i alderen 16 - 23 år som er ansatte via UNG jobb i Bydel Gamle Oslo. Sammen med en prosjektleder serverer vi gjester og lager morsomme arrangement for alle aldre i bydelen. Alle er velkommen til Gamle Munch kaffebar!

Vårt hovedfokus er å gi ungdommer bred erfaring som kan leda til videre arbeid hos andre arbeidsgivere. Menyen er derfor laget slik at ungdommene kan lære så mye som mulig, med de forutsetningene vi har på huset.

Som du da sikkert skjønt, jobber det ikke noen kokker her, eller finnes et ordentlig kjøkken på Gamle Munch kaffebar. 


Du vil alltid kunne få fersk bakst fra Håndbakt, digg påsmurt, kaker og varme og kalde drikker. Nå til sommeren har ungdommene satt sammen en egen iskaffemeny med bland annet Mettes cookies & cream.
Vår kaffeleverandør, er KAFFA, som fokuserer på spesialkaffe fra hele Verden. 
Les mer om dem her: KAFFA

Vi har et ønske om å være åpen og tilgjengelig for så mange som mulig, og derfor er prisene så snille vi bare har mulighet å gi. Vi gir ikke rabatter til noen, men gode priser til alle <3

Hver torsdag inviterer vi til nabolagsmiddag dervår hovedsamarbeidspartner er Mama´s mat. Mama’s mener at "Best inkludering og likestilling skjer når man har jobb og egen inntekt. Mama’s mat skaper nye arbeidsplasser for innvandrerkvinner som kan mat" 
Les mer om Mama´s her: MAMA´S


Hvem jobber i kafeen?

UngJobb i bydel Gamle Oslo er vår hovedsamarbeidspartner og bidrar med lønnsmidler til de unge. Alle ungdommer som jobber her er altså lokale og naboer selv.

Vi er stolte over å ha med oss ett motivert og engasjert team i kafeen ! 
VIL DU VÆRE MED Å LAGE KAFE?

Vi søker blide og serviceinnstilte i alle aldre til å være frivillig i kafeen. Vil du være med i et inspirerende og lærerikt team? Er du på jakt etter et sted å være frivillig hvor du får opplæring og attest i kafédrift? 

Kanskje er du student og liker å jobbe med egne studier på kafé og samtidig ønsker å være tilgjengelig for leksehjelp? 


Meld din interesse som frivillig her! 


Kontakt oss!

Ta kontakt med prosjektleder for kafeen Madelene Wiklund, madelene.wiklund@kfuk-kfum.no, 413 99 324.

for alle andre henvendelser: gamlemunchkaffebar@kfuk-kfum.no 

Instagram

Facebook