Hopp over navigasjon

Nyheter

05.oktober 2023
Høstens aktiviteter

Les mer
27.november 2023
Vinterens aktiviteter

I vinter arrangeres det mange ulike aktiviteter på våre Forandringshus. Det blir faste gruppe aktiviteter og andre aktiviteter som utflukter, åpent hus og annet gøy!

Les mer
27.juni 2023
Følg oss på Sosiale Medier

Instagram: Forandringshuset_Stavanger Facebook: Forandringshuset Stavanger TikTok: Forandringshusetstvg

Les mer
24.mai 2023
Helt Ærlig

Helt Ærlig En panel samtale mellom ungdommer, hvor man kan være helt ærlig. Helt Ærlig setter fokus på unge spørsmål og tematikk. Les mer...

Les mer
27.november 2023
Høstens aktiviteter

Her er sommerens aktiviteter!

Les mer
30.april 2023
Takk for nå Landsmøte

Tusen takk for denne gang alle som har deltatt på KFUK-KFUM's landmøte i helgen. Vi er stolte av å være en del av en...

Les mer
25.april 2023
Vi søker deg med lite eller ingen arbeidserfaring

Vi søker deg uten jobberfaring slik at du kan få mulighet til å sette deg mål og ambisjoner for hva du ønsker å gjøre videre.

Les mer
13.februar 2023
Mer storfint besøk på Forandringshuset Stavanger

Vi har hatt besøk av 1&2. representantene til Stavanger KRF. Les mer om besøket her...

Les mer
11.januar 2023
Storfint besøk på Forandringshuset

Erik Faret Sakariasen (SV) er leder for Oppvekst og utdannings utvalget i Stavanger var på besøk hos oss, les mer for å se hva vi snakket om.

Les mer
28.april 2023
Månedelig Frivilligforum 9.Februar

Hver måned møtes vi og våre frivillige for en sosial sammenkomst for å spise god mat og være sammen i fellesskap. Dette er også en fin anledning til å ta opp tanker, utfordringer eller komme med andre innspill direkte for å være med å prege arbeidet vi driver med.

Les mer
28.november 2022
Ungdom + Politikere = Sant

Mandag 21. Novemeber fikk vi i Forandringhuset komme på besøk hos kommunedelsutvalget til Eiganes & Våland her i Stavanger. Med på laget var Maryam som representerte Ungdoms Crew'et og et aktivt medlem av United Sisters, og Matylda som er initiativtaker til Culinary Change.

Les mer
02.desember 2022
Frivillig Gamer @ Forandringshuset?

Er du glad i Gaming? Er du enig i at Gaming er og kan være sosialt? Vi ser etter Gamer'e i Stavanger som har lyst å være med å game med andre og tilrettelegge for kule sosiale Gaming-arrangement for ungdom i byen vår.

Les mer
18.januar 2023
Åpent Hus på Ynglingen

Mellom 13-20år? Hver torsdag kl.16.30-22.00 er du velkommen til oss! Kanskje du er en litt kunsternisk sjel og vil engasjere deg i musikk? Dans & drama? Gaming? Eller bare har lyst til å chille, spise god mat og spille litt FIFA? Stikk innom og se hva som skjer! Ta gjerne med en venn - vi har god plass! Vi fikser et varmt måltid, kiosk, Gaming-PC og Playstation til fri bruk, Biljard, Bordtennis, United Sisters-fellesskap, et tryggt miljø, felleskap og god stemning!

Les mer
22.november 2022
Culinary Change

På Forandringshuset Ynglingen er vi dedikerte til at alle bør kunne spise et måltid til dagen. Culinary Change er den fantastiske gjengen som lager maten til vår Åpen Møteplass, og vi lurer på om DU har lyst å bidra i dette flotte fellesskapet.

Les mer
28.april 2023
Frivilligmiddag på Ynglingen

Den 30.November har vi i Forandringshuset Ynglingen gleden av å invitere alle frivillige og unge voksne med en interesse for arbeidet vi gjør for barn og unge i byen vår på middag hos oss.

Les mer
12.april 2023
Vårens aktiviteter

Les mer
22.november 2022
LAN @ Ynglingen

Vi i Forandringhuset på Ynglingen har gleden av å invitere deg og dine venner til LAN den 3.Desember!...

Les mer
21.november 2022
Sing & Songwriter Workshop

Les mer
03.oktober 2022
Gratiskonsert i Haugesund og Stavanger

9. og 10. September ble det arrangert gratiskonserter i Haugesund og Stavanger i samarbeid med kommunene og lokale aktører. Dette var et tiltak for å bidra med alternativer for de som befant seg i Haugesund og Stavanger sentrum på samme tid som Sian demonstrasjonene fant sted.

Les mer