Hopp over navigasjon

Fairhuset har åpnet

Gratulerer med åpningen av Fairhuset!

Det var fest i Aarhus da det første Fairhuset åpnet dørene. Fungerende generalsekretær Marianne H. Brekken fra KFUK-KFUM Norge deltok på åpningen sammen med samarbeidspartnere, frivillige og venner.

Det var stort å være med på åpningen av dette sentrale huset midt i Aarhus. Det å heie på danske kollegaer og frivillige som har gjort en fantastisk innsats var spesielt fint. Fremover handler det om å gi unge rom for å bestemme og fylle huset med sitt liv, sier Brekken.

Gjennom Fryshuset Norden har vi nå hus i Sverige, Danmark og Norge som skaper trygge møteplasser for unge. KFUK-KFUM tror at fellesskap er nøkkelen til å bekjempe utenforskap. Dette er kjernen i vårt arbeid hvor vi etablerer aktivitetshus for unge mennesker i sitt lokalsamfunn.

Det er en styrke at vi nå finnes i tre nordiske land. Fryshuset Norden gir en felles plattform med samme verdier, arbeid og metoder, alt styrt etter unges behov, sier Ingrid Elise Sigmundstad, virksomhetsleder i Forandringshuset Norge.

Åpningen på 17. mai ble også symbolsk. Unge melder om lite tro på fremtiden, men ved å ta deres behov på alvor bygger vi fremtidstro, demokrati og troen på at alles stemmer er viktige.

Vi ønsker lykke til og gratulerer med åpningen!