Hopp over navigasjon

Fairhuset åpner i Danmark

Fairhuset kommer til Aarhus

Takket være en generøs donasjon på syv millioner kroner fra Den A.P. Møllerske Støttefond, vil KFUM og KFUK i Danmark senere i år åpne dørene til det aller første Fairhuset i Danmark!

Når Fairhuset starter opp er det med en ambisjon om å gi en fair sjanse til unge. Det blir et fysisk møtested hvor unge kan delta i aktiviteter og som skal være et frirom i en travel hverdag. Her får de ansvar og kan gjøre feil, uten at det er verdens undergang.


Hva er Fairhuset?
  • Et bredt spekter av aktiviteter som fremmer trivsel og engasjement.
  • Et miljø hvor du kan gjøre feil, ta ansvar og lære.
  • Et sted med god atmosfære takket være både frivillige og ansatte.

Samarbeid gjør sterkere
Det ligger i Fairhusets DNA at unge involveres og har en tydelig stemme. Derfor vil unges ønsker til aktiviteter bli avgjørende for hva huset kommer til å tilby.

"Når Aarhus bliver hjemsted for landets første Fairhus, sker det på baggrund af en grundig behovsanalyse, hvor mange lokale samarbejdspartnere og unge har givet inputs til, hvad et lokalt Fairhus skal bidrage med. - Gritt Rhinstrøm, Projektchef for Fairhuset


Nordisk Samarbeid
Fairhuset trekker på erfaringer fra søsterorganisasjonene i Norge og Sverige. Dette er vi svært stolte av!

En stor takk til Den A.P. Møllerske Støttefond for deres støtte og tillit i dette spennende prosjektet! Fairhuset er her for å forvandle drømmer til virkelighet, og skape et sted hvor alle kan finne sin plass i fellesskapet.