Hopp over navigasjon

Forandringshuset Norge søker ny virksomhetsleder

Brenner du for å skape inkluderende fellesskap og meningsfylte aktiviteter for unge mennesker?

Nå søker vi deg som vil være med på laget for å lede Forandringshuset!  

Forandringshuset ble startet opp i 2016 og har nå aktivitet på 12 ulike lokasjoner rundt om i landet og flere nye Forandringshus er under etablering. Vi når årlig ca 20.000 barn og unge og er i rask vekst. Vi har en bred portefølje av aktiviteter og prosjekter innen våre tre arbeidsområder; “fritid og kultur”, “inkludering og samfunnsengasjement” og “utvikling, entreprenørskap og arbeid” som er i kontinuerlig utvikling.

Du vil lede et fantastisk team av engasjerte medarbeidere og ha det overordnede ansvaret for drift og videre utvikling og vekst av virksomheten KFUK-KFUM Forandringshuset. Laget du leder består av omtrent 50 ansatte som jobber med prosjekter, aktivitet og utvikling i Forandringshuset og årlig mer enn 200 ungdom i deltidsstillinger på de lokale Forandringshusene. Din ledelse av dette laget skal bidra til å oppfylle vår visjon: 

“Vi løfter frem unges engasjement og tar deres drømmer på alvor. Vi skaper åpne og trygge fellesskap hvor unge deltar og har innflytelse. Vi gjør det mulig for unge mennesker å forandre verden!” 

SØK HER!