Hopp over navigasjon

GAMLE MUNCH KAFFEBAR

VELKOMMEN TIL GAMLE MUNCH KAFFEBAR!

Gamle Munch kaffebar skal være et sted for nabolaget! Et sted for en kan bli kjent, unge kan arrangere eventer, henge og være sammen. Dette skal være ungdommenes sted først og fremst, men folk i alle aldre er selvfølgelig velkommen!

Frem til november er Oslo arkitekturtriennale å finne i Gamle Munch. Les mer om triennalen her. Det vil være hovedfokus for kafeen å levere catering og kafé i triennalens åpningstider. Fra 1. november vil kafeen få nye åpningstider som gjelder ut året. 

Vi håper du kommer på besøk både under triennalen og etter. Velkommen! 


CATERING

Skal du ha arrangement på Gamle Munch?  Se menyen her

Vi kan tilpasse etter ønsker og eventuelle allergier. Send din forespørsel til gamlemunchkaffebar@kfuk-kfum.no så svarer vi så raskt vi kan. 
om prosjektet

Vi er KFUK-KFUM Forandringshuset! Vårt oppdrag er å ta unges engasjement på alvor og skape åpne og trygge fellesskap. Kafeen er et nytt prosjekt der unge får grunnopplæring i å jobbe og drive kafé. Vi er en ideell organisasjon og all inntekt går til å ansette flere unge i Forandringshuset. 

Vi er en del av mange aktører som tester ut ulikt innhold på Gamle Munch i en periode. Bli med å skape nabolagskafeen og liv i Gamle Munch! 


Hvem jobber i kafeen?

UngJobb i bydel Gamle Oslo er vår hovedsamarbeidspartner og bidrar med lønnsmidler til de unge. Sammen med ulike sosiale entreprenører tilbyr vi catering fra kafeen til ditt arrangement.

Vi er stolte over å ha med oss ett motivert og engasjert team i kafeen! 
VIL DU VÆRE MED Å LAGE KAFE?

Vi søker blide og serviceinnstilte i alle aldre til å være frivillig i kafeen. Vil du være med i et inspirerende og lærerikt team? Er du på jakt etter et sted å være frivillig hvor du får opplæring og attest i kafédrift? 

Kanskje er du student og liker å jobbe med egne studier på kafé og samtidig ønsker å være tilgjengelig for leksehjelp? 


Meld din interesse som frivillig her! 


Kontakt oss!

Ta kontakt med prosjektleder for kafeen Madelene Wiklund, madelene.wiklund@kfuk-kfum.no, 413 99 324.

gamlemunchkaffebar@kfuk-kfum.no 

Instagram

Facebook