Hopp over navigasjon

OM OSS

BAKGRUNN 

Forandringshuset driver forebyggende barne- og ungdomsarbeid i regi av KFUK-KFUM, i samarbeid med Fryshuset.KFUK-KFUM er en av landets største barne- og ungdomsorganisasjoner. KFUK-KFUM sin primærmålgruppe er barn og unge fra 0 - 26 år. Forandringshuset teller 12 hus i 2022. Tusenvis av barn og unge deltar årlig i våre aktiviteter. Forandringshuset Karmøy ble etablert i 2019 og er et trygt samlepunkt for barn og ungdom med fokus på mangfold og inkludering. Vi har aktivitet på to lokasjoner på Karmøy. Du finne oss i Kopervik Kirke og på Åkrehamn vgs. 

OPPDRAG  

Vårt oppdrag er å bygge åpne, trygge fellesskap, der barn og unge kan være seg selv og leve og utvikle seg som hele mennesker. Vi er kontinuerlig i endring for å sikre at det vi gjør svarer på barn og unges behov. Forandringshuset gir rom for barn og ungdoms liv og engasjement og jobber særlig med å inkludere de av oss som av ulike grunner opplever utenforskap.

VIRKSOMHTESOMRÅDER

Vi har et mangfoldig tilbud av aktivitet i egne Forandringshus og flere konsepter som vi leverer på skoler,fritidsklubber og på andre arenaer der barn og unge er i fokus. Vi leverer aktiviteter under følgendehovedoverskrifter:

  1. Aktiv Fritid og ungdomskultur 
  2. Inkludering og samfunnsengasjement
  3. Utvikling, arbeid og entreprenørskap

FRIVILLIGHET

Mange av våre aktiviteter drives av frivillige. Hos oss kan du bidra med dine styrker, hjelpe til på forskjellige aktiviteter eller være med på å utvikle tilbud til gode for ungdommen på Karmøy. Les mer om aktivitetene vi allerede har på huset under "aktiviteter" i menyen. Ønsker du å bli med på laget eller bare vil høre mer om hvordan dette fungerer, send en epost til nathalie.meek@kfuk-kfum.no


ÅPNINGSTIDER

TORSDAGER:

  • Åkrehamn VGS

FREDAG:

  • 15:00 - 17:00 United Sisters, i Kopervik Kirke (Kjeller) 
    18:00 - 22:00 Åpent hus, i Kopervik Kirke (Kjeller) 

LØRDAG:

  • 17:00 - 21:00 Åpent hus, i Kopervik Kirke (Kjeller)