Hopp over navigasjon

Utvikling, arbeid og entreprenørskap

MULIGHETENES HUS

Mange unge ønsker å forandre eller å skape, men det kan være vanskelig å vite hvordan eller hvor en skal begynne.

Forandringshuset åpner dører. Dører til nye rom å gå inn for selvutvikling og mestring. Dører til læringsarenaer og til arbeidsliv. Dører til engasjement, muligheter og ideer. Vi tar unge mennesker på alvor og ønsker å bidra til at de får verktøy og kompetanse til å selv løfte budskap, skape aktiviteter, bidra for andre og gjennomføre prosjekter. Gjennom virksomhetsområdet arbeid, utvikling og entreprenørskap er det mange muligheter for det. Vår visjon er å gi unge kunnskap og erfaring slik at de kan bidra til å bygge bærekraftige løsninger og påvirke egen fremtid. 


UNGDOMSCREW

Stadig flere unge i alderen 17-23 år strever med å få førstelinje på CVen og får dermed ikke jobb og havner i vedvarende utenforskap. Forandringshuset møter behov og har dermed utviklet egne tilbud for unge og jobb. 

Målet med UngdomsCrew er at ungdom uten arbeidserfaring rekrutteres inn i lønnet arbeidet i Forandringshuset. Hensikten er at de skal få sin første linje på CVen, de skal gjennom en kompetanseheving i jobb hos oss. Forandringshuset skal fungere som et springbrett inn i arbeidslivet eller utdanning for ungdommene som engasjerer seg på våre møteplasser.


POWERHOUSE

er et konsept Forandringshuset har utviklet i samarbeid med vår svenske partner, Fryshuset. Powerhouse er en metode for å møte unges ideer, ta de på alvor og gjøre de i stand til å realisere sine egne prosjekter. Powerhouse følger opp den enkelte på veiledning 1:1 og gjennom grupper i workshops, kurs, nettverk og konkurranser.


FORANDRINGSHUSET LEDERAKADEMI

I hele vår organisasjon er ung ansvar - voksent nærvær en grunnpilar i hvordan vi jobber med medvirkning. Medvirkning handler ikke bare om å gi tilgang til arenaer hvor unge mennesker kan aktivt delta, men at de er godt forberedt når de trer inn og representerer. I Forandringshuset har vi samlet ulike måter for unge å kunne utvikle seg som talspersoner, ambassadører, i ledertrening og roller i ungt lederskap.