Hopp over navigasjon

Utleie

Forandringshuset Grønland ligger i Bydel Gamle Oslo, ved Grønlandsleiret 41, 0190 Oslo.

Bygget eies av Gamlebyen og Grønland menighet, men leies av KFUK-KFUM på fulltid.

Bygget stod ferdig i 1913, og har tjent som menighetshuset til Grønland kirke frem til 2015, da startet KFUK-KFUM å leie. I 2016 ble menighetshuset til "Forandringshuset Grønland", et kultur- og aktivitetshus for barn og unge mellom 0-26 år. I 2022 gjennomgikk bygget en antikvarisk rehabilitering, og ila. 2023 skal bygget få ventilasjonsanlegg installert.

Generelt om leie:

Som del av leieavtalen med Gamlebyen og Grønland menighet, så kan Forandringshuset Grønland leies ut til privatpersoner og organsisasjoner for arrangementer med de rammer og regler som er satt av Forandringshuset Grønland og Gamlebyen og Grønland menighet. Forandringshuset Grønlands lokaler kan leies til dåp, konfirmasjon, konserter, kurs, seminar, workshops, møter og lignende.

Vi leier ikke ut til russegrupper, eller arrangement der ansvarlige voksne ikke er tilstede. 

Noen regler:

Ved leie av våre lokaler er det ikke tillatt med noen form for rusmidler eller innendørs røyking.Ved overtredelse av dette bøtelegges leietaker med med kroner 30.000. Det skal heller ikke være berusede personer inne som del av ditt/deres arrangement. Skader på hus og inventar erstattes av leietaker. Vi ber om at leietaker oppgir eventuelle skader/uhell på bygg og inventar som har skjedd, aktsomt eller uaktsomt. 

Bygget er utstyrt med alarmsystem fra Avarn Security. 

Les gjerne gjennom kontrakt vedrørende leie av Forandringshuset Grønland for å orientere deg om leieforholdene. Dette dokumentet blir gjennomgått mellom utleier og leietaker, og skal signeres før nøkkel utkvitteres.

1. etg - Kafé


Kaféen kan fungere som festlokale til maksimum 50 personer totalt, med bordsetting. Uten bordsetting kan kaféen ha maksimum 70 personer. Bord og stoler til 30 personer står allerede klart i kaféen, men dersom det trengs flere bord og stoler kan det suppleres med bord og stoler fra 2. etg. Disse settes da tilbake på plass etter bruk. Kaféen har også 2 kafébord og 6 enkle og lette sofaer (2-setere) som kan flyttes og settes slik man vil, men tilbake slik det stod ved ankomst. 

Kaféen har eget kjøkken med stort kjøleskap og stor frys, komfyr, induksjonstopp, mikrobølgeovn, kaffetrakter og kaffekanner m/dispenser, vannkoker, kjøkkenredskaper og dekke til 60 personer. Kjøkkenet er også utstyrt med hetteoppvaskmaskin med oppvaskspray som effektivt tar unna oppvasken. 

Pris: 2000,- kr. dagen

2. ETG.
Kulturscenen

Kulturscenen på Forandringshuset Grønland er et rom på 120 kvadratmeter, med en scene på 18 kvadratmeter. Kulturscenen er utstyrt med PA-høytalere, subber og miksebord, lyskastere, LED-lys, moving heads-lyskastere med lysbord, projektor med motorisert lerrett. Kulturscenen kan bookes til konserter, kulturarrangement, konferanser, kurs, workshops eller lignende. 

For priser, se: kontrakt vedrørende leie av Forandringshuset Grønland

Kulturscenen kapasiteter:

- Bordsetting: max 70 personer
- Sitteplasser med midtgang: 120 personer
- Ståplasser: 280 personer 

For mer detaljert oversikt over fasiliteter og utstyr se utstyrsliste - Forandringshuset Grønland Kulturscene.

Kontakt:

Kontakt musikkterapeut og programkoordinator Stig Børre Holvik Høydal via mail for leie:

mail: stig.borre.hoydal@kfuk-kfum.no