Hopp over navigasjon

Musikktilbudet

Forandringshuset Grønland har et gratis, veletablert og variert musikktilbud som drives av ungdommer, frivillige og ansatte. Vi jobber hele tiden med å utvikle musikktilbudet for å møte unges interesser for musikk. Vi oppfordrer på det sterkeste å BLI MEDLEM (50kr i året). Som medlem får du flere fordeler - LES MER OM MEDLEMSKAP HER:

Nedenfor vil du finne all informasjon du trenger om musikktilbudet, hva gjelder BOOKING, MUSIKKAKTIVITET, NYHETER og KONTAKTINFO. 

Musikkstudio

Gratis musikkstudio for jenter, gutter og ikke-binære mellom 13 og 26 år, hver dag i uken! Studio er profesjonelt utstyrt, lydisolert, og drevet av frivillige og ansatte ved Forandringshuset Grønland. Mer info, og booking finner du her!

Musikkprodusenter:
Mandager, 17:00-21:30 - David (97753800)
Tirsdager, 18:00-21:00 - Konrad 
Onsdager, 17:00-22:00 - Birk 
Torsdager, 15:00-22:00 - Stig Børre 
Fredager, 17:00-21:30 - Emu
Søndager, 17:00-20:00 - Farid

H20 Studios


Gratis musikkstudio for elever ved H20 VGS! Studio er profesjonelt utstyrt, lydisolert, og drevet av frivillige og ansatte ved Forandringshuset Grønland. Mer info, og booking finner du her!

Musikkprodusenter:
Tirsdager, 15:00-21:00 - Stig Børre

JAM - TIRSDAGER

JAM! er for deg som ønsker å spille i band med fokus på cover-låter, jamming og improvisasjon! For påmelding - kontakt Piotr Pluta (mobil: 96049421) som er frivillig og ansvarlig for aktiviteten, sammen med andre bandinteresserte deltakere!

Gitarundervisning 


Gratis 1:1 gitarundervisning for deg som ønsker å lære gitar. Gitarundervisning blir gjennomført ved H20 Studios ved H20 VGS av gitarist Jakob Lerheim. Jakob har spilt gitar lenge, og er kjempeflink til å spille selv og lære bort. Målet med gitarundervisningen er at du kan lære deg å spille dine favorittsanger på gitar, ved hjelp av en gitarlærer. En gitartime varer i 30 minutter. For påmelding - send SMS til Stig Børre (99390428) eller mail: stig.borre.hoydal@kfuk-kfum.no

Trommeundervisning - lørdager

Gratis 1:1 trommeundervisning for deg som ønsker å lære trommer. Trommeundervisning blir gjennomført ved Forandringshuset Grønland av trommis Andreas Matthew Kristiansen. Andreas har studert utøvende musikk på NLA Høgskolen Staffeldtsgate. En undervisningstime varer i 45 minutter. NB! Trommeundervisning er for tiden fullbooket, men ta kontakt ved interesse: stig.borre.hoydal@kfuk-kfum.no

Music & Performance - Mandager

Gratis scenetrening for deg som ønsker å øve på scenen som er ferdig rigget for deg. Music & Performance er hver mandag fra kl. 15:00-18:00 - For å booke en session på Music&Performance - KLIKK HER!

Oslo Internasjonale Kvinnerkor - mandager

Forandringshuset Grønland samarbeider nå med Oslo internasjonale Kvinnekor, et kvinnekor for de av oss som definerer seg som kvinner. For kvinner fra 16 år og oppover! Ved interesse, KLIKK HER for mer informasjon!

Ressursside - musikk


Musikk er noe mange unge har lyst til å drive med. Å lære det kan være vanskelig uten gode hjelpemidler. På denne siden kan du finne nyttige gratis ressurser for å drive med musikk! Trykk her for å komme til ressurssiden!

Forandringshuset Grønland Kulturscene


Forandringshuset Grønland Kulturscene er et faktum - den står klar til ungdomsproduserte kulturarrangement.
For ungdommer: Ønsker du å ha konsert, kurs, workshop eller lignende - ta kontakt: stig.borre.hoydal@kfuk-kfum.no eller 99390428 (Stig Børre). 

Ønsker du å leie Forandringshuset Grønland Kulturscene til et arrangement: KLIKK HER