Hopp over navigasjon

Om oss

Forandringshuset Grønland, drevet Norges KFUK-KFUM, er et kultur- og aktivitetshus av, med og for unge mellom 13-26 år. Vi i Forandringshuset jobber for å bygge åpne, trygge felleskap hvor unge kan få leve og utvikle seg som hele mennesker. Sammen gjør vi det mulig for unge mennesker å forandre verden, der vi skaper felleskap hvor andre også tørr å være seg selv og stå opp for andre! 

Navnet «Forandringshuset» betyr at det er vi som er i endring for å møte dagens unge sine behov og interesse. Vi tilbyr ulike aktiviteter innenfor musikk, kunst, kultur, aktivisme, samfunnsengasjement og entreprenørskap, og baserer vårt aktivitetstilbud på unges interesser og behov. Her kan du komme å være den du er, dele dine tanker og interesser, og skape den fritiden du ønsker og drømmer om!

Vil du komme i kontakt med våre Ansatte?

Stig Børre Holvik Høydal er programkoordinator og musikkterapeut ved Forandringshuset Grønland, og har ansvar for helheten ved husets programinnhold. Du kan ta kontakt med han om du har spørsmål knyttet til våre tilbud, har en idé til aktivitet som du vil gjennomføre hos oss for unge. Du kan også ta kontakt om du ønsker å få til samarbeid med Forandringshuset Grønland eller være frivillig. 

Yü Mei Leong er miljøarbeider og prosjektleder ved Forandringshuset Grønland, og har ansvar ved United Sisters, Jentesatsning, Mpower, Åpen møteplass ved Forandringshuset Grønland og Hersleb videregående skole. Du kan ta kontakt med henne om du ønsker å vite mer om hennes ansvarsområder, eller vil være frivillig hos oss.

David Chico Damslora er programmedarbeider hos oss, med hovedvekt på musikk. Ønsker du å arrangere konsert, åpen scene, jobbe i studio eller andre ting relatert til musikk kan du ta kontakt med han!

Du kan finne mer informasjon om oss via nettsiden vår, og disse underpunktene: 
Aktiv fritid og kultur, Ferietilbud, Lederutvikling, Ungdomscrew, PowerhouseUnited Sisters, Sammen For Norge, Frivillighet, FolkehøgskolePolitikk & Samfunn og Avhopperprogrammet.

Våre verdier er:
Åpen - Trygg - Rettferdig - Modig - Utviklende. 

Forandringshuset er en rusfri arena. Alt av aktivitet er gratis, men fra 1. januar 2024 blir det krav om å bli medlem. Dette koster deg 50kr i året. Dette gjør vi for at du skal få det beste tilbudet, og at Forandringshuset skal overleve økonomisk. Vi kjemper mot rasisme, diskriminering og undertrykkelse, handler lokalt, og engasjerer oss globalt. Forandringshuset er en åpen arena for alle, uansett religiøs tilknytning, etnisitet, legning, bakgrunn og status. 

KFUK-KFUM

KFUK-KFUM er en barne- og ungdomsorganisasjon som kjemper for unge menneskers rett til å leve og utvikle seg. De er en del av YWCA-YMCA, som er verdens største kvinne- og ungdomsbevegelser. Selv om KFUK-KFUM er en kristen organisasjon, så er det en åpen organisasjon dvs at den er åpen for alle, uansett religiøs tilknytning.