Hopp over navigasjon

Om oss

Forandringshuset Grønland ble startet opp av Norges KFUK-KFUM i 2016 og er et kultur- og aktivitetshus av, med og for unge mellom 0-26 år, der primærmålgruppen er 13-26 år. Vi i Forandringshuset jobber for å bygge åpne, trygge felleskap hvor unge kan få leve og utvikle seg som hele mennesker. Sammen gjør vi det mulig for unge mennesker å forandre verden, der vi skaper felleskap hvor andre også tørr å være seg selv og stå opp for andre! 

Navnet «Forandringshuset» betyr at det er vi som er i endring for å møte dagens unge sine behov og interesse. Vi tilbyr ulike aktiviteter innenfor musikk, kunst, kultur, aktivisme, samfunnsengasjement og entreprenørskap, og baserer vårt aktivitetstilbud på unges interesser og behov. Her kan du komme å være den du er, dele dine tanker og interesser, og skape den fritiden du ønsker og drømmer om. 

Vil du komme i kontakt med våre Ansatte?

Kari Houth Fjellseth er programkoordinator ved Forandringshuset Grønland, og har ansvar for helheten ved husets programinnhold. Du kan ta kontakt med henne om du har spørsmål knyttet til våre tilbud, har en idé til aktivitet som du vil gjennomføre hos oss for unge. Du kan også ta kontakt om du ønsker å få til samarbeid med Forandringshuset Grønland eller være frivillig.

Yü Mei Leong er miljøarbeider og prosjektleder ved Forandringshuset Grønland, og har ansvar ved United Sisters, Jentesatsning, Mpower, Åpen møteplass ved Forandringshuset Grønland og Hersleb videregående skole. Du kan ta kontakt med henne om du ønsker å vite mer om hennes ansvarsområder, eller vil være frivillig hos oss.

Stig Børre Holvik Høydal er musikkterapeut, og har ansvaret for kontinuerlig drift og utvikling av musikktilbudet ved Forandringshuset Grønland. Du kan kontakte han om du har spørsmål knyttet til musikktilbudet, ønsker å delta eller være frivillig, eller har idéer for bruk av scene. Du kan også ta kontakt om du ønsker å leie Forandringshuset Grønland til arrangement.

Du kan finne mer informasjon om oss via nettsiden vår, og disse underpunktene: 
Aktiv fritid og kultur, Ferietilbud, Lederutvikling, Ungdomscrew, PowerhouseUnited Sisters, Sammen For Norge, Frivillighet, FolkehøgskolePolitikk & Samfunn og Avhopperprogrammet.

Våre verdier er:
Åpen - Trygg - Rettferdig - Modig - Utviklende. 

Forandringshuset er en rusfri arena. Alt av aktivitet er gratis, men vi oppfordrer deltakere til å bli medlem. Vi kjemper mot rasisme, diskriminering og undertrykkelse, handler lokalt, og engasjerer oss globalt. Forandringshuset er en åpen arena for alle, uansett religiøs tilknytning, etnisitet, legning, bakgrunn og status. 

KFUK-KFUM

KFUK-KFUM er en barne- og ungdomsorganisasjon som kjemper for unge menneskers rett til å leve og utvikle seg. De er en del av YWCA-YMCA, som er verdens største kvinne- og ungdomsbevegelser. Selv om KFUK-KFUM er en kristen organisasjon, så er det en åpen organisasjon dvs at den er åpen for alle, uansett religiøs tilknytning.